Lid worden

Er wordt gefietst in de ochtend op zondag en op feestdagen, van eind februari tot begin oktober. Er wordt steeds vertrokken van ons lokaal 't Hoekske.

Met WTC Beveren Sportief rijden we met de heren in twee groepen. Elke groep heeft een aparte kalender, al zijn er ook enkele gezamenlijke ritten. Er is ook een apart damesteam met een eigen kalender.

Lid worden van Beveren Sportief kan door een aanvraag in te dienen bij een van de bestuursleden. Kandidaat-leden mogen tijdens het seizoen enkele malen meefietsen alvorens zich definitief aan te sluiten.

Het inschrijvingsbedrag voor 2020 bedraagt € 75. Dat bedrag omvat de verplichte aansluiting bij VBR-VWB en de bijbehorende verzekering. 
Een tweede persoon uit hetzelfde gezin betaalt slechts € 50 om lid van de club te worden. Houders van een vrijetijdspas betalen € 35.

Je kunt alle overige leden van het gezin, voor zover ze effectief op hetzelfde adres wonen, gratis mee laten verzekeren (gezinsverzekering).
Geef de naam, de geboortedatum en het rijksregisternummer van alle te verzekeren gezinsleden door. VBR-VBW maakt geen nieuwe kaarten meer aan. Als je geen oude VBR/VWB-kaart hebt, kun je voortaan alleen voor de ritten van de VBR-VWB-kalender inschrijven met jouw identiteitskaart.